Mobile Rental Solutions daagt zichzelf graag uit Mobile Rental Solutions daagt zichzelf graag uit
Back Back Trends

Mobile Rental Solutions daagt zichzelf graag uit

26 oktober 2022

Bij een evenement kan een mobiel kantoor als een perfecte werkplek, kantine of EHBO-ruimte dienen. Een mobiele oplossing is ook bij uitstek geschikt om een merk of bedrijf te promoten. Wanneer je Mobile Rental Solutions inschakelt, heb je een slagingsgarantie. Deze jonge onderneming, met als uitvalsbasis de Zonnebaan 2 in Utrecht, is in korte tijd uitgegroeid tot een geliefde partner op het gebied van mobiele oplossingen in binnen- en buitenland.

Het wagenpark van Mobile Rental Solutions is indrukwekkend, zo blijkt tijdens een rondleiding. ‘We bouwen alles zelf. Zo hebben we deze mobile unit omgeturnd tot een Coffee On Tour. De belettering en wrappen doen we via ons zusterbedrijf Platimex Reclame & Belettering. En kijk hier staan onze paradepaardjes’, vertelt Sebastiaan Besson op enthousiaste wijze.

De trailers met een lengte van ruim 13,5 meter en 2,5 breedte kun je gerust mobiele hotels noemen. De grootste, met de veelzeggende naam ‘Big Ben’, telt over vier verschillende vertrekken liefst 24 slaapplekken. Bij ‘The Beast’ zijn dat er acht. Deze trailer is ingericht met onder meer een bureau, douche, toiletten en lockers. In zijn dromen ziet Sebastiaan, een groot autosportliefhebber, Max Verstappen hier al een middagdutje doen. Allebei de slaap trailers kunnen desgewenst van bijpassende (reclame) vlaggen worden voorzien. Om extra ruimte te creëren kunnen optioneel tenten met een oppervlakte van 85m2 inclusief vloertegels meegeleverd worden.

Office On Tour

De twee enorme Officies on Tour met de bijnamen ‘Belle’ en ‘The Beauty’ zijn andere eyecatchers van het wagenpark van Mobile Rental Solutions. Van laatstgenoemde zijn de ruimtes zelfs uitschuifbaar. Net als de slaap trailers kunnen de Officies on Tour bijvoorbeeld prima dienst doen bij grote sportieve evenementen. Zo deden ook onder meer de Heineken Dutch GP, een Porsch-evenement in het Duitse Hockenheim, het kickboksgala ‘Only The Strongest’ van Expeditie Knaap- en de JUMBO hackathon al een beroep op Mobile Rental Solutions. Op zoek naar een uitgifte/informatiepunt? Dan is de ‘Droomvlucht’, ruim 9 meter lang, met eveneens een optionele tent een uitstekende optie. Led-schermen nodig voor een reclame-uiting? Ook aan deze vraag kan Mobile Rental Solutions eenvoudig voldoen.   

Teamspirit

Het jonge en enthousiaste team van Mobile Rental Solutions bestaat uit een groep ondernemers die zelf afkomstig zijn uit de evenementenbranche en kent zo het klappen van de zweep. Sebastiaan: ‘We gaan er volledig voor en indien nodig 24/7 en last-minute. We denken ook graag met onze klanten mee en gaan samen op zoek naar de juiste oplossing. Het leuke is ook dat iedereen in ons team Mobile Rental Solutions ziet als zijn eigen bedrijf. Onze directeur Jeroen de Jong staat zelf ook regelmatig op de werkvloer.’ Gezien de omvang en capaciteit van het wagenpark is het logisch dat het vizier bij Mobile Rental Solutions vooral gericht is op het hoge segment van de branche. Het ene sluit het andere echter niet uit. ‘Ook kleinschalige evenementen ondersteunen we graag. Laatst hebben we bij een kermis nog drie mobiele kantines geleverd. De beveiligers konden zo op een comfortabele manier even pauzeren’, aldus Sebastiaan.

Meubilair

Kunnen jullie voor ons evenement ook nog zorgen voor (sta)tafels, stoelen, krukken, heaters en/of zitzakken? Ook deze vraag kunnen ze bij Mobile Rental Solutions met een volmondig ‘ja’ beantwoorden. Daarnaast is er ook de optie om tafels te pimpen in bijvoorbeeld regenboogkleuren om een speciaal gevoel te creëren. En zo gaat Mobile Rental Solutions telkens weer voor goud.

Tekst: Johan van Dien

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!