Back Back Nieuws

Mixing.nl lanceert Kavel7

11 oktober 2006

Mixing.nl heeft Kavel7 gelanceerd. Een nieuw label naast WOP.nl (business events) en Sportief Holland (active events) dat zegt 'bouwstenen te leveren voor evenementen die door bedrijven in eigen beheer georga­niseerd worden'. Organisaties kunnen er niet alleen acts en entertainment boeken, maar ook actieve en creatieve activiteiten.

Arjan Harms: "Als bedrijven een evenement willen organiseren, kunnen ze een gespecialiseerd bureau inschakelen. Maar soms is dit helemaal niet nodig en zijn de zaken prima zelf te regelen. Het enige wat ze nodig hebben, is een aantal tot in de puntjes verzorgde bouwstenen waar ze volledig op kunnen vertrouwen. Die bouwstenen worden geleverd door Kavel7."
Kavel7 is opgericht om beter in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar losse onderdelen voor evenementen. Harms: "Het bedrijf onderscheidt zich in de markt met een compleet aanbod. Er zijn niet alleen acts en entertainment te boeken, maar ook actieve en creatieve activiteiten. Kavel7 levert uitsluitend bouwstenen van topkwaliteit, die bovendien een verhaal opleveren."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!