Milou Aarts naar ResponsMilou Aarts naar Respons
Back Back Nieuws

Milou Aarts naar Respons

05 september 2019

Met ingang van 1 september jl. treedt Milou Aarts in dienst van Respons Evenementen – Toerisme – Citymarketing waarmee het Amsterdamse kennisbureau het medewerkersbestand uitbreidt. Aarts was de laatste jaren als zelfstandige actief. Een van haar langdurige opdrachten was als directeur van het Regionaal Bureau voor Toerisme Gooi en Vechtstreek. Net als de huidige Respons specialisten Lex Kruijver en Eduard Pieter Oud zal Milou Aarts inzetbaar zijn voor specifieke opdrachten en (interim) management binnen de vakgebieden waarin het bureau zich heeft gespecialiseerd.

Complementair

'Met de komst van Milou krijgen we bij Respons extra expertise in huis', aldus algemeen directeur Lex Kruijver. 'Haar kennis en ervaring is complementair op hetgeen we nu al kunnen en doen. Met haar komst verwachten we meer opdrachtgevers van dienst te zijn maar ook opdrachten die we nu deels uitbesteden volledig zelfstandig te kunnen uitvoeren.' Aarts zelf is blij met deze stap: 'als onderdeel van Respons krijg ik een breder pakket aan opdrachtgevers en kan ik bijdragen als projecten waar de verschillende Respons domeinen bij elkaar komen.'

Aarts was al regelmatig actief voor Respons. Niet alleen voerde ze (deel)opdrachten uit maar ook was ze verantwoordelijk voor de organisatie van het Nationaal Congres Evenementen dat Respons in maart jl. hield in Deventer. Zij zal haar lopende opdrachten gewoon voortzetten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!