Back Back Nieuws

Michiel Baart start eigen bedrijf The M-Link

10 april 2007
Michiel Baart, commercieel manager bij BrabantHallen in 's-Hertogenbosch, verlaat Libéma en gaat voor zichzelf beginnen. Baart start zijn eigen bedrijf The M-Link waarmee hij zich richt op beurs- en eventorganisatie. In een brief aan relaties uit de evenementenbranche maakt Baart zijn vertrek bij Libéma bekend.


Geachte relatie,

Graag wil ik u met deze brief informeren over het volgende:

Na ruim vier jaar als Commercieel Manager gewerkt te hebben bij Libéma met als thuisbasis Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, heb ik besloten de organisatie te verlaten. Het doet mij een plezier u te mogen melden dat vanaf 1 april 2007, mijn eigen bedrijf “The M-Link” een feit is.

Ondanks dat ik vele van u inmiddels persoonlijk gesproken heb wil ik deze brief graag gebruiken om u te danken voor de samenwerking tot nu toe. Deze heb ik altijd als zeer prettig ervaren. Ook in de toekomst blijft samenwerking mogelijk. Ik zou mezelf tekort doen als ik deze brief niet zou gebruiken om kort te omschrijven wat The M-Link voor u kan betekenen.

The M-Link adviseert, bemiddelt en voert in sommige gevallen uit in de organisatie van beurzen, concerten en evenementen in de breedste zin des woords. Of het nu gaat over het uitwerken van een concept, totale evenementenproductie, selectie van de juiste toeleveranciers, catering, sponsorwerving, het vinden van geschikte indoor- en outdooraccommodaties, acquisitie of mediaplanning. The M-Link weet altijd de juiste Match te maken.

Alle bovenstaande activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door uw bereidheid kennis te delen. Daarvoor wil ik u nogmaals danken.

Ik twijfel er niet aan dat wij elkaar in evenementenland nog zullen treffen maar als u het niet aan het toeval over wilt laten kunt u mij bereiken via de contactgegevens onderaan de brief.

Met vriendelijke groet,

Michiel Baart

The M-Link B.V.
Borgerhoutlaan 12 5628 TZ Eindhoven 040-2926088 06-20600385 Info@themlink.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!