Back Back Nieuws

Michael Johnston geeft masterclass over Transformational Leadership

06 augustus 2015
Heb je je ooit in een groep bevonden met één persoon die duidelijk de leiding nam door zijn passie te laten zien en daardoor anderen te motiveren en activeren? Deze persoon zou zomaar een voorbeeld van een 'transformational leader' kunnen zijn. 9 oktober heeft Performance Solutions Michael Johnston exclusief naar Nederland weten te halen om meer te vertellen over de uitdagingen van leiderschap en verandering.

Transformational Leadership
Transformational Leadership vind je op alle niveaus in een organisatie. Het is de vorm van leiderschap die zich toont in mensen, die voorop durven lopen in een veranderproces, waarvan de uitkomst niet duidelijk is. Leiders die vertrouwen hebben in het ontwikkelvermogen van zichzelf en de mensen in de organisatie om zich zodanig aan te passen dat er een nieuw strategisch perspectief kan ontstaan. Het zijn mensen die beschikken over durf en reflectie. Mensen die weten te inspireren en de organisatie mee krijgen in een nieuwe manier van denken.

Michael Johnston
Al meer dan 35 jaar heeft Michael Johnston uitzonderlijke consulting en coaching diensten geleverd aan leiders, managers en (internationale) bedrijven en gaat in op de uitdagingen van verandering en transitie, door leiders te assisteren in het bereiken van de beste weg naar de toekomst.

Denk je er over na om een nieuwe uitdaging aan te gaan in een leidinggevende rol of omgeving? De masterclass van Michael Johnston kan er voor zorgen dat je een verandering ervaart in de manier waarop je jezelf ziet als leider en in de omstandigheden waarin je werkt. Via deze link kun je je inschrijven. Wanneer je boekt vóór 15 augustus, maak je ook nog gebruik van een early bird korting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!