Back Back Nieuws

MICE Monday 2012, de nieuwe standaard in CityMarketing

20 september 2012
Tien jaar geleden startte Prins voor een Dag als een uniek CityMarketing concept. Na tien succesvolle jaren was het tijd voor een opfrisbeurt met daarbij een nieuwe naam: MICE Monday. Maar liefst 36 Haagse partners en 100 genodigden hebben een unieke Haagse dag ervaren.
Vooraf konden de genodigden aangeven welke locaties zij graag wilden bezoeken.
De start, de lunch en de eindlocatie waren wel door de organisatie bepaald.

Ontvangst
De ontvangst vond plaats in het Kyocera Stadion van ADO alwaar een zogenaamde Haka-workshop van sportverslaggever Jan Roelfs enthousiast werd ontvangen. De Haagse wethouder Citymarketing Marjolein de Jong opende de dag op de middenstip van het stadion en dagvoorzitter Erik Peekel maakte iedereen vooral duidelijk op tijd de bus te nemen, want door alle individuele logistieke programma’s was op tijd zijn essentieel.

Lunch op vijf locaties
Er werd op vijf verschillende locaties geluncht: het Bel Air Hotel, het Parkhotel, het Spaansche Hof , het World forum en het Circustheater.
Voor en na de lunch ging men naar vier, zelf vooraf aangegeven, locaties. En na Den Haag op vele manieren gezien te hebben volgde een spetterend slot op de 42e verdieping van de Haagse Toren, bijgenaamd Het Strijkijzer, in Restaurant/Skybar The Penthouse.

Logistiek
De logistieke oplossing om 100 genodigden en 36 partners van de vaste locaties naar de 4 individuele locaties te vervoeren, werd gevonden om op diverse rangeerlocaties de gasten te laten overstappen in een andere bus. Daardoor zagen de genodigden niet alleen veel interessante locaties maar waren er 6 momenten om andere ‘corporates’ en Haagse partners te spreken.

MICE Monday wordt georganiseerd door een comité van Haagse partners in samenwerking met Den Haag Marketing.
Voor meer informatie zie micemonday.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!