Back Back Nieuws

Met Eigenwijze Evenementen naar Lissabon

10 juni 2010
Eigenwijze Evenementen heeft voor het derde achtereenvolgende jaar invulling mogen gegeven aan het golf- en travelevenement van de Alphense Businessclub Arc de Triomphe. 'Met 60 personen werd afgereisd naar Lissabon/Cascais en is een geweldig programma voorgeschoteld waarover nog lang zal worden nagesproken,' aldus Hans Peter van den Bosch, van het evenementenbureau. 

Verslag van de incentivereis naar LIssabon, van Hans Peter van den Bosch:

Golfen of jeeptours
'Op donderdag 3 juni, de dag van aankomst, reisde de groep met de wereldberoemde tram 28 naar kasteel Sao Jorge op de heuvels van Lissabon. De welkomstcocktail met prachtig uitzicht over Lissabon en De Taag was de plek waar de groep werd verwelkomd en geïnformeerd over hetgeen men de komende dagen nog meer kan verwachten. Golfen op de mooiste banen van Europa Penha Longa en Oitavos. Voor de grote groep niet-golfers stond er een spectaculair alternatief programma op het programma. Met Land Rover jeeps werden de binnenlanden en heuvels van Sintra met GPS en roadbooks onveilig gemaakt.

Gocars en Segways, afgewisseld met strand en lekker eten
Een wijn- en pasteiproeverij stonden op het programma, evenals een authentieke lunch bij een boerderij. Nog even nagenieten aan het strand. Op zaterdag had de oragniastie een unieke en eigenwijze manier gevonden om in een kort tijdbestek Lissabon in een notendop te laten beleven; Met Gocars en Segways gingen de groepen op pad. In de namiddag genietend met prachtige Fado muziek op de achtergrond een heerlijk ontspannen vaartocht over de Taag naar Pont de 25 Avril en voor de wind terug naar Lissabon.

Luxe en gastvrijheid in het 5-sterren hotel
De thuisbasis voor deze 4 dagen was net buiten Sintra gesitueerd met wellicht het mooiste 5-sterren hotel van Estremadura/Portugal. De luxe, entourage en gastvrijheid van het mondaine en comfortabele hotel maakte het programma compleet en zorgt voor een fijne uitvalsbasis.

Missie geslaagd
Kortom Eigenwijze Evenementen is erin zeer geslaagd om de deelnemers te raken en ze een memorabel programma te bieden. Een enorme uitdaging wacht voor 2011 om de eerste jubileumeditie te overtreffen.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!