Back Back Nieuws

Met collega's naar de Premier League dankzij DFDS Seaways

03 augustus 2010
DFDS is de ‘official ticket supplier’ van Newcastle United en Sunderland en biedt gecombineerde Steden/voetbalreizen naar Newcastle tegen lage tarieven.

Official Ticket Supplier
Als ‘official ticket supplier’ van de clubs Newcastle United en Sunderland beschikt DFDS Seaways over een flinke hoeveelheid entreekaarten voor doorgaans uitverkochte wedstrijden. Het 4-daagse arrangement bestaat uit twee nachten aan boord van een van de luxe cruise ferries van DFDS Seaways, transfer naar het centrum van Newcastle (v.v.), overnachting in een hotel naar keuze in Newcastle en uiteraard het kaartje voor de wedstrijd.

Premier League aan start nieuw seizoen
De Engelse Premier League maakt zich weer op voor een nieuw en boeiend seizoen. Deze competitie wordt door vele kenners gezien als de sterkste clubcompetitie ter wereld. Veel liefhebbers willen dan ook graag een keer de sfeer proeven in de stadions, genieten van topvoetbal en dat in combinatie met een leuke stedentrip. DFDS Seaways biedt die mogelijkheid; het gehele voetbalseizoen zijn er voetbalreizen naar de bruisende stad Newcastle. 

Afbeelding: als.comGoed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!