Back Back Nieuws

Memorabel Iers weekend bij jubileum

13 oktober 2008
Het 15 jarig jubileum van Verheul Communicatie uit Alphen aan den Rijn was een mooie aanleiding voor een trip, en EigenWijze Evenementen heeft daaraan invulling mogen geven.

Het werd een sportief, inspannend en ontspannend, afwisselend en bovenal feestelijk weekeind Ierland waarbij de teamspirit flink werd aangesproken.

Bij aankomst werden de 35  feestgangers opgesplitst in teams. Op eigen gelegenheid met diverse opdrachten voor onderweg vertrokken de teams naar een prachtig kasteel.

Een eerste proef voor een teambuildingsweekeinde. Na het diner in de exclusieve ambiance van een kasteelhotel wachtte de volgende ochtend de volgende ultieme beleving. In 4x4 werden de teams op weg gestuurd naar Wicklow County. Hier werd de stoere BraveHeart Rally gereden, een prachtige route dwars door de Tuinen van Ierland. Onderweg een gemeenschappelijke lunch nabij de 6e eeuwse kloosters en ruïnes van Glendalough en een sportieve break met mountainbike en kanoën op het meer.

 

Het contrast was vervolgens groot met een overnachting in een typisch Iers bed and Breakfast. Het feest bereikte in de avonduren een hoogtepunt met Ierse live muziek 

Als laatste onderdeel van het buitenland programma was er de volgende dag een sightseeing Dublin.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!