Meetings met een plus: Valk Events Meetings met een plus: Valk Events
Back Back In de spotlights

Meetings met een plus: Valk Events

22 september 2023

Toffe (teambuilding)activiteiten, spectaculaire adrenalinekicks, inspirerende workshops, een culinaire verrassing of een inspirerende break out – het team van Valk Events wéét hoe ze die plus aan jouw meeting toe kunnen voegen. ‘Dat is waar wij die extra stap mee maken’, vertelt Corporate Event Specialist Sijbrand Booij. Van der Valk Hotel Noordwijk en Van der Valk Hotel Gent zijn de perfecte uitvalsbasis voor een meeting met een speciale activiteit in de directe omgeving. En wist je hoe veelzijdig de omgeving van Van der Valk Hotel Lelystad eigenlijk is – daar zijn allerlei mooie combinaties te maken!

Fantastische zalen, comfortabele kamers, alle faciliteiten voor een succesvolle meeting: natuurlijk zijn die aanwezig bij de venues van Van der Valk. Maar de plus die een venue kan bieden door de mogelijkheden in de directe omgeving, maken een meeting bijzonder. Juist voor kleinere groepen rond de 80 personen zijn mooie combinaties te maken’, vertelt Sijbrand.

Veel sport, veel buiten, veel natuur

‘Eigenlijk moet je je laten verrassen door Flevoland’, zegt Danielle Hunink - van den Nieuwenhuijzen, General Manager Van der Valk Lelystad. ‘Mensen hebben er altijd een bepaald beeld bij, totdat ze hier zijn geweest. Het is echt een prachtig, onbekend stukje Nederland.’ Bij Van der Valk Hotel Lelystad zijn allerlei combinaties te maken met buitenactiviteiten waarin de prachtige omgeving van het hotel de hoofdrol speelt. ‘Veel sport, veel buiten en veel natuur is een mooie samenvatting’, vertelt Danielle.

Van der Valk Hotel Lelystad ligt aan Natuurpark Lelystad en op een steenworp afstand van het Markermeer en de Markerwadden, de Batavia Haven en de vaste ligplaats van de Abel Tasman: een hoop geschiedenis op zo’n klein stukje nieuw land. ‘Qua activiteiten kunnen gasten met een RIB-boat het water op richting beschermd natuurgebied de Marker Wadden. Even knallen en dan de complete rust in’, vertelt Danielle. Ook het jaarlijkse brullen van de herten tijdens hun mating season maakt indruk als het om natuurschoon gaat.

Actieve breaks

Van der Valk Hotel Lelystad werkt samen met het vlakbij gelegen Vliegveld Lelystad. ‘Er vertrekken pleziervluchten, maar er worden ook hele gave dingen georganiseerd’, vertelt Danielle. ‘Zo kun je de terminal huren voor grote feesten, dat is natuurlijk uniek.’ Ben je op zoek naar actie? Danielle: ‘Voor een fijne korte maar ook actieve break kunnen gasten een slipcursus doen. Dat vindt vrijwel iedereen leuk.’

Frisse, sportieve vibe

De frisse, sportieve vibe van de buitenactiviteiten vertaalt zich naar de meetings in het hotel. ‘De ideale vergaderdag? Ik zou de dag beginnen in Natuurpark Flevoland en na een heerlijk ontbijtje fris de meeting starten. Na een walking lunch of een rondje op het Markermeer, hebben de gasten energie opgedaan voor deel twee van hun programma, om de dag af te sluiten met een walking dinner en een cocktail in de skybar.’ Wil je nog even door? Beneden heeft Van der Valk Hotel Lelystad een multifunctionele zaal voor 300 personen, compleet met geluidssystemen, Ledverlichting en een podium: alles voor een waanzinnig feest.

Van der Valk Palace Hotel Noordwijk

Ook het Van der Valk Palace Hotel in Noordwijk biedt een scala aan mogelijkheden om een vergadering te verrijken. Het strand (op loopafstand!) is de perfecte plek voor een inspirerende pauze. De zuivere zeelucht doet wonderen voor je concentratie en gezondheid. Samen met Evenementenbureau SPEV organiseren ze diverse teambuildingactiviteiten op het strand, maar ook de prachtige bloembollenvelden, Space Expo en veel musea zijn dichtbij.

Van der Valk Hotel Gent

Het eventteam van Van der Valk Hotel Gent creëert met verschillende partners unieke programma’s met heerlijke activiteiten in de nabije omgeving. Wat dacht je van kajakken of suppen over de Leie, één van meest idyllische riviertjes van België!? Of een energiek teambuildingsprogramma in dé Belgische voetbaltempel, de Ghelamco Arena direct naast het hotel! Moderne technieken worden naadloos geïntegreerd met old-school beleving met bijvoorbeeld de SuperCube, een fysieke Mario Kart-achtige race-simulatie in de Metaverse! Allemaal perfecte activiteiten om een meeting dé plus te geven die zij verdient!

Tekst: Mahlee Plekker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!