Back Back Nieuws

Meet & Greet met Jimmy Nelson op Domein Oogenlust

09 juni 2015
Wegens succes herhaald. Op Domein Oogenlust is er woensdag 10 juni een tweede kans voor een Meet & Greet met meester-fotograaf Jimmy Nelson. Voor zijn project 'Before they pass away' fotografeerde Jimmy Nelson 35 stammen over de hele wereld, wier cultuur nog niet is aangetast door de moderne wereld. Vier jaar lang reisde hij door 44 landen over verschillende continenten om deze culturen vast te leggen. Hij bezocht tientallen inheemse volkeren met als doel om deze vast te leggen voordat ze verdwenen zijn. In meer dan 300 foto's legde hij de indrukwekkende culturen vast.

Tentoonstelling
Tot en met 22 juni is er in Domein Oogenlust in samenwerking met Galerie Hans Persoon een verkooptentoonstelling van Jimmy Nelson. Woensdag 27 mei lichtte de meester-fotograaf zijn werk reeds toe in de Expohal van Domein Oogenlust tijdens een exclusief diner, bereid door chef-kok Dick Middelweerd van restaurant de Treeswijkhoeve. Voor de liefhebbers is er op 10 juni van 19.30 tot 22.00 uur een nieuwe kans om Jimmy Nelson te ontmoeten. Vanwege het exclusieve karakter van deze verkoopavond en de persoonlijke aandacht die Jimmy Nelson aan de bezoekers wil geven, is het aantal beschikbare inschrijvingen beperkt. Belangstellenden kunnen daarvoor een mailtje sturen naar monique@oogenlust.com. De expositie ‘Before they pass away’ is nog te bezoeken tot en met zaterdag 22 juni 2015 op Domein Oogenlust.

Oogenlust voor evenementen
Oogenlust creëert sfeer op locatie met natuurlijke materialen en bloemen als rode draad. Het bedrijf is gevestigd op Domein Oogenlust in het Brabantse Eersel. Het domein is een bijzonder pand op een 8,5 hectare groot natuurlijk terrein met een exporuimte, een galerie, een belevingslandschap en een beeldentuin in wording. De relatief nieuwe locatie is geschikt voor onder meer vergaderingen, modeshows, diners en productpresentaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!