Meer mogelijkheden in De Loods in RijswijkMeer mogelijkheden in De Loods in Rijswijk
Back Back Nieuws

Meer mogelijkheden in De Loods in Rijswijk

11 november 2022

De Loods in Rijswijk verhuurt diverse high-end kantoorruimtes en flexwerkplekken. Daarnaast beschikken zij ook over eventruimtes voor evenementen met een zakelijk karakter. Binnen De Loods wordt er niet alleen gebouwd aan een ideale werkomgeving, maar ook aan een omgeving waar je elkaar ontmoet en waar je kennis met elkaar kunt delen. Sinds september beschikt De Loods over twee extra subruimtes. 

Oneindig veel mogelijkheden

Binnen De Loods hebben we een oneindigheid aan mogelijkheden voor zakelijke meetings en events. Het Breinplein - de centrale hal - is geschikt voor maximaal 200 personen. Dé ruimte voor jouw klantevent, kennissessie of netwerkborrel. Onze Bovenkamer is geschikt voor meetings en training met een maximum van 6 personen. De Karpuzovroom is de ideale ruimte voor een demo, vergadering of training en geschikt voor 30 personen. Deze ruimte beschikt tevens over een ruime open keuken en is voorzien van een LCD-scherm en flip-over. 

Nieuwe sub ruimtes

Door de grote vraag van extra ruimtes naast het Breinplein zijn we gestart met de bouw van extra subzalen, zodat grotere groepen uiteen kunnen tijdens een congres of bijeenkomst. Vanaf 1 september zijn de twee subruimtes opgeleverd en inmiddels al diverse keren geboekt.

De Logica Lobby en de Kennis Kamer, zoals de twee ruimtes worden genoemd, zijn twee ruime omgevingen om in groepen uiteen te gaan en beschikken over LCD-schermen. De Logica Lobby is geschikt voor maximaal 60 personen, heeft een theateropstelling en daarnaast een ruime pantry. De Kennis Kamer kan worden ingericht met een theateropstelling voor 30 man.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!