Meer dan alleen theater in Stadsschouwburg Utrecht!Meer dan alleen theater in Stadsschouwburg Utrecht!
Back Back Nieuws

Meer dan alleen theater in Stadsschouwburg Utrecht!

06 juni 2023

Op 4 juni startte in Stadsschouwburg Utrecht de kaartverkoop van het theaterseizoen 2023-2024. Voor dit nieuwe theaterseizoen staan ruim 500 voorstellingen in alle genres en voor alle leeftijden op het programma. Meer dan 200.000 liefhebbers bezoeken de schouwburg voor een lekker avondje uit. Tussen het volle theaterprogramma zit vaak nog verrassend veel ruimte verborgen voor het organiseren van congressen, studiedagen, of juist feestelijke etentjes. Daaromheen staan de zalen, foyers en ruimtes vrij om te huren waardoor dat lekkere theatergevoel vertaalt kan worden naar een zakelijke setting of privéfeestje.

Van spoken word tot opera en van cabaret tot muziektheater; Stadsschouwburg Utrecht is een plek met een rijke geschiedenis, met een breed divers en actueel aanbod, waar prikkelende en urgente verhalen centraal staan. Er is veel ruimte voor thema’s die spelen in onze samenleving en daarin nieuwe en frisse perspectieven bieden. Stadsschouwburg Utrecht presenteert niet alleen mooie voorstellingen, maar organiseert daaromheen ook extra activiteiten die het bezoek meer kleur of verdieping kunnen geven. In en rondom de schouwburg is ook een aantal kunstwerken te zien. Daarnaast zijn er door het jaar heen maandelijks wisselende exposities in de foyers: t/m 7 juli is de expositie 'Love is all you need' te zien, met portretten van Jasper Groen.

Culinaire hoogstandjes

De keukenbrigade van theaterrestaurant Zindering zorgt met plezier en passie voor de culinaire begeleiding van het theaterbezoek. De chefs werken met duurzame en eerlijke producten, steeds vaker ook met plant-based hoogstandjes. Ook bij een zakelijke borrel, een familie (kerst)diner tot een uitgebreid walking dinner; je proeft het vakmanschap.

Meer dan alleen theater

Tussen het volle theaterprogramma zit vaak nog verrassend veel ruimte verborgen voor het organiseren van congressen, studiedagen, of juist feestelijke etentjes. Daaromheen staan de zalen, foyers en ruimtes vrij om te huren waardoor dat lekkere theatergevoel vertaalt kan worden naar een zakelijke setting of privéfeestje.

De technische apparatuur en theaterkennis die voor de theatervoorstellingen nodig zijn, worden ook ingezet om congressen, studiedagen, bedrijfsintroducties, theatercolleges of productpresentaties technisch te ondersteunen, inspiratie te geven over de mogelijkheden en de uitvoering ervan uit handen te nemen. De hospitality van het personeel maakt de ‘rode loper ervaring’ compleet. Met een eigen bushalte voor de deur is de schouwburg ook optimaal en milieubewust bereikbaar.     

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!