Back Back Nieuws

Meer dan 30 kinderen kunnen sporten dankzij BOB Masterclass Business Meets Sports

29 november 2014
Maaspoort Sports & Events organiseerde donderdag 27 november in samenwerking met onder andere Business Meets Sports en Regio Business het evenement ‘BOB Masterclass Business Meets Sports’. Een ontmoeting tussen ondernemers en topsporters. Een succesvolle dag waarvan de opbrengst van maar liefst € 8.000,- in zijn geheel naar het Jeugdsportfonds ’s-Hertogenbosch-Vught gaat. Met dit bedrag kunnen meer dan 30 kinderen een jaar lang sporten.

Programma
Het programma bestond uit een collegetour met onder andere Marianne Vos, meervoudig Olympisch kampioen en Brigite van Haaften-Harkema, gedeputeerde provincie Noord-Brabant. Naast de collegetour kon er worden deelgenomen aan onder andere een Lagerhuisdebat, een kookworkshop met Brenda Frunt (schrijfster boek ‘Goud op je bord’) en Erik te Velthuis (chef-kok sportcentrum Papendal) en een schermclinic/demo met Tristan Tulen.

Opbrengst
Voor deelname aan dit bijzondere evenement werd een bijdrage van € 15,- per persoon voor het Jeugdsportfonds ’s-Hertogenbosch-Vught gevraagd. Tien bedrijven overhandigden ter plekke een cheque van € 250,-. Daarnaast werden er diverse items geveild waaronder een gesigneerd shirt van SPM Shoeters met VIP pakket voor 2 personen, 2 VIP tickets voor de FED cup en een gesigneerd wedstrijd shirt van het Nederlands XI dames hockey. De veilingitems hebben meer dan € 700 opgebracht.

Kansen
Het Jeugdsportfonds creëert kansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar, die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het fonds de contributie. In ’s-Hertogenbosch en Vught worden in 2014 dankzij het Jeugdsportfonds ruim 700 kansarme kinderen in staat gesteld om te sporten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!