Back Back Nieuws

M!CE & Business Travel Event in TV studio's Media Park Hilversum

31 oktober 2013
‘Voor het M!CE & Business Travel Event hebben wij ook dit jaar weer zeer interessante sprekers weten te strikken, zijn er weer tal van MICE aanbieders te vinden op de beursvloer én vormen de televisiestudio’s op het MediaPark in Hilversum het decor. Kortom: het M!CE & Business Travel Event op  dinsdag 12 november 2013 is een niet-te-missen evenement voor de MICE en zakenreis markt,’ aldus de organisatie.

Sprekers
De BTW reisbureauregeling; er heersen nog veel vraagtekens in de branche. René van der Paardt (Loyens & Loeff Belasting Adviseurs) geeft een update over de laatste regelingen op belastingtechnisch gebied. Dennis Karpes, bedenker van het groene kledingmerk Kuyichi en oprichter van Dance4Life, laat de bezoekers tijdens een inspirerende middagsessie zien hoe ook de MICE branche kan bijdragen aan een duurzame wereld. Dennis Karpes is een globetrotter met een missie, die zo nu en dan de hand schut van wereldleiders.

Locatie
Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een samenwerking met Sir Rufus, de organiserende partij die de Nederlandse TV studio’s van o.a. het Media Park te Hilversum omtovert tot spectaculaire eventlocaties.

M!CE & Business Travel Event
Het M!CE & Business Travel Event bleek de afgelopen jaren zeer succesvol en heeft zich ontwikkeld tot  een niet te missen beurs voor alle professionals op het gebied van meetings, incentives, congressen, events en zakenreizen. Het netwerkevent richt zich op de top 500 beslissingsbevoegde inkopers uit de MICE- en zakenreisbranche. Denk hierbij aan corporate inkopers, meeting planners, travel managers, incentive houses, congressen en evenementen organisatoren. Op het programma staan een uitgebreide beursvloer, een kwalitatief randprogramma van inspirerende workshops en sprekers en een afsluitende netwerkborrel.

Gespecialiseerde exposanten op het gebied van MICE en zakenreizen uit het binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn op de beurs. Zij zijn onder meer verkeersbureaus, airlines, hotelketens, evenementenbureaus, congres/vergaderlocaties, business travel agenten en branche organisaties. Ook voor deze achtste beurseditie gaat M!CE & Events Travel een nauwere samenwerking aan  met diverse leveranciers en brancheorganisaties (SITE, MPI, NATM, CLC Vecta, IDEA, ANTOR).

Registratie geopend
Net zoals in de vorige edities is toegang voor MICE professionals kosteloos. Bezoekers kunnen zich vanaf nu registreren voor gratis toegang tot het evenement via deze link.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!