Back Back Nieuws

M!CE & Business Travel Event op 15 november

23 oktober 2012
Over een paar weken is het zover, op 15 november vindt het M!CE & Business Travel Event 2012 plaats in de Heineken Experience te Amsterdam. Naast een beursvloer, biedt de beurs in één dag een kwalitatief sprekersprogramma en afsluitende netwerkborrel.

Programma
Vanaf 11.00 uur is de registratie geopend en om 11.15 uur geeft branchevereniging CLC-Vecta het startschot door BTW specialist Hans Houben het publiek te laten informeren over de laatste stand van zaken van de BTW reisbureauregeling. Alhoewel de regeling al in 1 april van start is gegaan is het effect van de Brusselse maatregel op de event- en incentivebranche groot. Hans Houben legt de gekozen systematiek uit en gaat in op de gehanteerde en vaak onduidelijke begrippen. Hierdoor treden er mogelijk onbedoelde gevolgen op. De hamvraag: op wie is de regeling van toepassing en op wie niet?

Om 12.00 uur spreekt Erik van Vliet van HEINEKEN over de wereld van Heineken op het gebied van Health & Safety. Als internationale verantwoordelijke voor alle internationale zakenreizen als ook evenementen, geeft hij in de 2e plenaire sessie een visie op deze materie. Wat komt er allemaal bij kijken bij de organisatie van grote evenementen zoals het Holland Heineken House bij de Olympische Spelen of een groot event tijdens de Champions League.

Keynote Speaker Gerrit Heijkoop van How Can I be Social, specialist op het gebied van nieuwe media en hybride evenementen, sluit het educatieve gedeelte van het event af. Waar gaan we heen in de online wereld van events, meetings en incentives? Heeft uw evenement of congres in binnen- en buitenland straks ook virtuele bezoekers? Wat zijn de do’s en don’ts? Welke techniek komt hierbij kijken? Waar start de zin en stopt de onzin van social media in de wereld van de mice-en zakenreis professional. En wat heeft u aan een app bij uw incentive? Het zijn slechts enkele zaken van belang van deze keynote speech in de Heineken Experience.

Beursvloer
Met meer dan 45 exposanten kan er volop genetwerkt worden op de beursvloer. Partners uit binnen- en buitenland gaan in gesprek met buyers over nieuwe bestemmingen, producten en andere trends en ontwikkelingen. Na de beursdag, workshops, plenaire sprekers en de uitreiking van de M!CE Awards sluiten we de dag af met een rondleiding door de Heineken Experience en een afsluitende netwerkborrel in de befaamde World Bar van de toeristische trekpleister en meeting & events locatie.

Bezoekers
Het M!CE & Business Travel Event 2012 richt zich op de inkopers en beslissers uit de Nederlandse MICE- en zakenreisbranche. Denk hierbij aan corporate inkopers, meeting planners, travel managers, incentive houses, zakenreizigers, congressen en evenementen organisatoren en leden van diverse brancheorganisaties (SITE, MPI, ANTOR, NATM, IDEA, CLC-VECTA, FME-CFM, Nederlandse Vereniging van Directiesecretaresses & de ANVR). Ook worden dit jaar leden van het platform Zelfstandig Reisadviseurs Nederland uitnodigt voor de beurs en met name de workshop Groepsreizen & incentives voor ZRA’s is voor deze groeiende groep zelfstandigen interessant.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!