MCB zet met nieuwe campagne in op internationale congressenMCB zet met nieuwe campagne in op internationale congressen
Back Back Nieuws

MCB zet met nieuwe campagne in op internationale congressen

25 juni 2020

Het Maastricht Convention Bureau lanceerde deze week een internationale campagne om uit te dragen dat het goed en vooral veilig congresseren is in Maastricht & regio. Nu de nationale overheidsmaatregelen het weer voorzichtig toelaten om te congresseren, komt het MCB met een internationale campagne die laat zien dat zij en haar partners in Limburg er klaar voor zijn om weer congressen te verwelkomen.

'Maastricht is de ideale plek om live, hybride of volledig virtuele congressen te organiseren', licht het MCB toe. 'Het is een veilige en compacte stad en dankzij de centrale ligging in Europa is het een korte en gemakkelijke reis, ongeacht waar je vandaan komt.'

'Veilig Congresseren in Maastricht'

In de campagne wordt aandacht geschonken aan diverse elementen die voor congresorganisatoren van belang zijn. Zo is het voor deze organisatoren essentieel dat hun congresdeelnemers veilig en hygiënisch kunnen interacteren. Ook voor de stad Maastricht heeft hygiëne en veiligheid de hoogste prioriteit. Daarom heeft Maastricht momenteel speciale corona proof wandelpaden geïmplementeerd in het stadscentrum. Wat betreft congressen biedt MECC Maastricht voldoende ruimte en flexibiliteit om zakelijke bijeenkomsten perfect te organiseren met inachtneming van 1,5 meter tussen de deelnemers. Daarnaast biedt de Maastrichtse congrescommunity een groot scala aan audiovisuele oplossingen, die passen bij de programma behoefte van ieder afzonderlijk congres.

Doelgroep van deze campagne

Deze campagne gaat uit naar congresorganisatoren in Europa en Noord-Amerika. MCB verwacht hierbij een populatie van 1 miljoen personen binnen dit marktsegment aan te spreken. Meer weten over deze internationale campagne, bekijk dan hier de campagnepagina. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!