Mauritskazerne: een unieke locatie in het hart van de FoodValleyMauritskazerne: een unieke locatie in het hart van de FoodValley
Back Back Locaties

Mauritskazerne: een unieke locatie in het hart van de FoodValley

10 april 2023

Jouw volgende vergadering, congres, productlancering, relatiedag of online evenement in een Rijksmonument dat één en al food ademt? Welkom in de Mauritskazerne in Ede! De statige entree, hoge plafonds en grote boogramen geven deze locatie een unieke uitstraling. De Mauritskazerne is dé food­ontmoetingsplek van Nederland voor bedrijven, organisaties en overheden. Een unieke en monumentale kazerne in het hart van de FoodValley om te vergaderen, te proeven en te ontmoeten. Kom jij het beleven op het World Food Center in Ede? De locatie ligt op slechts 500 meter van station Ede-Wageningen, ideaal voor jouw gasten!

Vergaderruimtes in foodstyle

De monumentale kazerne is afgelopen jaar volledig verduurzaamd, waardoor je profiteert van het comfort van nu. De locatie heeft dan ook niet alleen een inspirerend verleden maar ook een verhaal voor de toekomst. Wat je eet en drinkt komt namelijk van boeren, bakkers en andere foodproducenten uit de regio FoodValley. Lekker, eerlijk, duurzaam, circulair én futureproof. Overleg in de Mush Room, brainstorm in de Sweet Room, houd je strategische sessie in de Potato Room of ga lekker actief aan de slag in de Chef’s Room. Met vier vergaderruimtes in foodstyle is jouw vergadering in de Mauritskazerne een experience die inspiratie en creativiteit aanwakkert. Alle ruimtes zijn luxe ingericht en voorzien van state-of-the-art apparatuur. 

Een frisse break of een prikkelende afsluiting na jouw vergadering?

Je vergadering eindigen met een unieke belevenis? Sluit af met een tasting in onze Tasting Room: onze state-of-the-art demonstratiekeuken! Een uniek concept in Nederland waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. In onze 360º kookstudio laten we je kennis maken met de wereld van bier, kaas, superfoods of olie. Dat doen we niet alleen door te proeven. Al zittend aan het kookeiland ben je omringd door een 360°-videowall waar we je echt hélemaal meenemen in het verhaal van de door jou gekozen tasting. Zo wordt jouw vergaderexperience onvergetelijk! Voor welke tasting kies jij? 

Breng jouw eigen foodverhaal tot leven!

Jouw eigen foodverhaal tot leven brengen? Test smaakpapillen met blinde proeverijen of voedselkennis met een foodquiz. Presenteer nieuwe voedselproducten, haal feedback op bij een testpanel of verras je relaties met een kookdemonstratie door bijvoorbeeld een bekende chef-kok. In de Tasting Room kan je iedereen optimaal betrekken bij het bereiden van gerechten. Laat ze meekijken in de pannen, proeven, ruiken en voelen. Zo beleven ze elke stap van je programma op een intense manier. In de Tasting Room is alles mogelijk! 

Geen vergadering, maar een congres, productlancering, kick-off of relatiedag?

Ontmoet elkaar dan in de Oyster Room. De Oyster Room heeft een inspirerend decor met veel comfort, luxe faciliteiten en natuurlijk een interieur met stijlvolle foodaccenten. Geschikt voor gezelschappen tot 75 personen. Denk jij eerder aan een webinar of online talkshow? Dan biedt onze plug-and-play Broadcast Room hiervoor dé perfecte oplossing! Van sfeervol decor tot high-end techniek; de studio staat voor je klaar. Camera’s aan en let’s roll! 

Ontdek ons foodverhaal

Al bij binnenkomst in de kazerne stappen jouw gasten in de wereld van food. Dus niet alleen in de ruimtes zelf, maar ook in de wandelgangen van de kazerne adem je food. Je komt langs foodart en displays met foodstories waarbij verhalen van voedselmakers waarmee we samenwerken wordt verteld. Van lokale boeren, bakkers en slagers uit de regio. Wij gaan voor kwaliteit en pure, eerlijke smaken. Wat er op je bord ligt heeft dus geen duizenden kilometers afgelegd en is vers, gezond én duurzaam. Benieuwd? Je bent van harte welkom in onze lunchroom voor je break om hier zelf kennis mee te maken. 

Ontdek de lekkerste vergaderplek van Nederland

Alles is mogelijk bij de Mauritskazerne! Stel zelf gemakkelijk jouw eigen offerte samen via onze website. Liever een andere locatie? Naast de Mauritskazerne biedt Next Venue meer inspirerende omgevingen voor ontmoetingen die ertoe doen. Vind jouw ideale locatie op onze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!