Masterclass ‘Leaving the Field behind” van Paul RulkensMasterclass ‘Leaving the Field behind” van Paul Rulkens
Back Back Nieuws

Masterclass ‘Leaving the Field behind” van Paul Rulkens

27 september 2019

Als je zakelijk succes en carrière wilt versnellen en als een giraf wilt uittorenen boven de zee van muizen om je heen, dan is het nu tijd om daar werk van te maken. Schrijf je in voor de Engelstalige Marketing Masterclass ‘Leaving the field behind’ van Paul Rulkens.

Marketing is essentieel

Met uitzonderlijke marketing dient de ideale klant zich uit zichzelf bij je aan en is het niet de vraag óf klanten met je willen werken, maar hóe ze met je willen werken. Markting draait dan niet om budgetten en kosten maar om waardecreatie. Met goede marketing worden salesactiviteiten overbodig en gaat de aandacht naar innovatie, customer intimacy en strategie zodat jij je kunt focussen op de werkzaamheden die je leuk vindt.

Tijdens Masterclass ‘Leaving the field behind’ krijg je de beste ideeën, inzichten en technieken om het beste te halen uit jouw potentieel. Van bedrijfsgroei tot het optimaliseren van persoonlijke prestaties.

High performance expert

Paul Rulkens is een internationaal spreker met 20 jaar ervaring en een high performance expert op het gebied leiderschap, strategie en groei. Over heel de wereld helpt hij ondernemers en professionals om alles uit zichzelf te halen wat ze al hebben. De sessies van Paul Rulkens staan standaard tussen de best beoordeelde events in de geschiedenis van MPI. Nu is hij terug met meer content!

Met zijn humor, zijn praktische tips en talent om een spiegel voor te houden weet hij een boodschap luid en duidelijk over te brengen. Deze Masterclass is een aanrader voor iedere professional die het aandurft om zijn of haar kop en schouders boven het maaiveld uit te steken.

Masterclass

Deze sessie leert je focussen op de paar dingen die je nodig hebt voor zakelijk en professioneel succes en scherpt jouw unieke waarden aan om de beste prospects aan te trekken. Je leert de vier hefbomen van marketing te gebruiken om je bedrijf moeiteloos te laten groeien en hoe je een refferal programma bouwt en onderhoudt.

Praktisch

Masterclass ‘Leaving the Field behind'

Datum: Vrijdag 4 oktober 2019
Tijdstip: 09:00 tot 17:00 uur
Locatie: Carlton President Hotel | Utrecht

Prijs: € 199,- excl. BTW 
MPI Leden: € 99,- excl BTW
CLC-VECTA Leden: € 149,- excl BTW

Schrijf je hier in om te registreren, of klik hier voor meer informatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!