Massaal je flyers drukken voor een goede prijsMassaal je flyers drukken voor een goede prijs
Back Back Nieuws

Massaal je flyers drukken voor een goede prijs

28 juli 2017

We leven in een digitale wereld, ook onze communicatie verloopt vaak via digitale kanalen. Reclame via website, sociale media of e-mail is in deze tijd niet meer weg te denken. Een marketingmiddel met een veel hogere attentiewaarde is de 'ouderwetse' folder, oftewel flyer.

Een reclame-uiting via website of e-mail wordt maar heel weinig gelezen en met één muisklik verwijderd. Bij een flyer is dat anders, zodra het de minimale aandacht heeft van de lezer wordt het al snel bewaard om later eventueel gebruik van te maken. Zo kan het zijn dat uw flyer meerdere keren wordt bekeken door verschillende personen omdat het constant aanwezig is, en blijft! Door doelgericht te selecteren wie jouw flyer zou moeten zien, kun je aanzienlijke resultaten boeken en veel mensen bereiken. Een goed actieplan en segmentatie in bijvoorbeeld postcode, leeftijd of geslacht kan met geschikte databases eenvoudig worden samengesteld. Verspreiding van flyers kan gecombineerd met andere folders, apart per post of in uw pakketjes of door middel van persoonlijke verspreiding op straat.

De prijzen voor het drukken van flyers zijn door de huidige druktechnieken zeer aantrekkelijk. Een online drukkerij als drukland.nl biedt vele soorten en maten aan. Je kiest zelf het papiersoort en gewicht. Dat maakt (full colour) drukwerk en flyers bestellen heel eenvoudig. Je kunt kiezen voor speciale afwerking die bij de uitstraling van jouw bedrijf past. Om je te helpen is er een speciale ontwerptool waarin je snel en gemakkelijk een mooie flyer samen kunt stellen. De juiste flyer in je eigen huisstijl is doeltreffend en maakt een professionele indruk. Ideaal voor de promotie van jouw producten en/of diensten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!