Back Back Nieuws

Martijn Bulthuis nieuwe directeur Leiden Marketing

03 juli 2012
Martijn Bulthuis is per 1 september 2012 de nieuwe directeur van Stichting Stadspartners Leiden en Stichting Visitor Centre Leiden. Beide organisaties zijn beter bekend onder de verzamelnaam Leiden Marketing. Bulthuis volgt John Kroes op die de afgelopen drie jaar leiding heeft gegeven aan Leiden Marketing.

 

Ervaring binnen Leiden Marketing

Sinds 2007 bekleedde Bulthuis de functie van general manager bij het Golden Tulip & Tulip Inn Leiden Centre en heeft hij ervaring opgedaan in enkele commerciële functies. Martijn Bulthuis is geen onbekende in de organisatie. Binnen Leiden is hij als bestuurslid betrokken geweest bij de oprichting van Leiden Marketing en is hij al enige jaren bestuurslid bij de Stichting Hoteloverleg Leiden.

 

Leiden op de kaart zetten

De stad heeft volgens Bulthuis alles in huis voor de congresorganisator, de zakelijke gast en voor de (inter)nationale toerist. ‘Mijn visie? Gericht omgaan met je tijd, geld en aandacht en dan voortbouwen op je successen waarvoor John Kroes de basis heeft gelegd. Ik wil de stad verder positioneren en betrokken Stadspartners samen brengen waar ze elkaar kunnen versterken om de stad Leiden nadrukkelijker op de kaart te zetten,’ aldus Martijn Bulthuis.

 

Vervolgstappen

Voorzitter van het Bestuur van Leiden Marketing, René de Jong, is blij met de komst van de nieuwe directeur. ‘Martijn brengt veel kennis over Leiden, de congres en toeristische markt mee en beschikt over een groot Leids netwerk. De afgelopen jaren heeft Leiden Marketing belangrijke stappen gezet. Nu moeten we doorpakken om de doelstellingen te bereiken die we ons hebben gesteld en die we met partners hebben afgesproken. Wij zien in Martijn Bulthuis de aangewezen persoon om deze vervolgstappen te gaan nemen samen met de medewerkers van Leiden Marketing.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!