Back Back Nieuws

Marta David (PartyCompany) start Portugal4All en Eventelicious

02 januari 2007
Marta David (40) stopt na 16 jaar met haar werk bij PartyCompany en 'gaat haar eigen pad volgen'. Vanaf januari 2007 heeft de evenementenbranche er twee nieuwe collega-bureaus bij: Portugal4All & Eventelicious. Marta zegt met deze twee labels de markt in Nederland en in haar geboorteland Portugal te gaan veroveren met vernieuwende en inspirerende producties en ideeën.

Marta David: "Portugal4All geeft het Nederlandse publiek een portaal met ideeën en arrangementen aangeboden door Portugese bureaus. De arrangementen van Portugal4All gaan buiten de toeristische routes met massatoerisme om en laten Portugal op een andere manier zien. Ons doel is uiteindelijk ook zelf in Portugal evenementen te produceren samen met locale bureaus. Onze interactie met Portugal geeft ook de mogelijkheid om Nederlandse arrangementen van Eventelicious in Portugal aan te bieden. En zo is de tweeling geboren…

"Eventelicious bedenkt en produceert creatieve evenementenconcepten en organiseert bedrijfscompetities. Eventelicious heeft, zowel voor bedrijven als voor particulieren, grensverleggende arrangementen die van een gewoon uitje een dag vol spannende ervaringen maakt. Wij maken geestprikkelende en uitdagende concepten die alle zintuigen wakker schudden. Ons doel is extreem zijn. Anders dan andere. Spraakmakende evenementen verzorgen voor alle leeftijden en het liefst over de hele wereld."

Meer informatie op www.eventcreators.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!