Marlou Oudeman nieuwe senior accountmanager IntersettleMarlou Oudeman nieuwe senior accountmanager Intersettle
Back Back Nieuws

Marlou Oudeman nieuwe senior accountmanager Intersettle

05 juli 2024

Intersettle is trots te kunnen delen dat collega Marlou Oudeman per 1 juli is benoemd tot senior accountmanager. Marlou neemt haar kennis van en ervaring binnen Intersettle als senior projectmanager mee naar deze nieuwe functie.

In de rol van senior accountmanager zal Marlou verantwoordelijk blijven voor haar vaste opdrachtgevers. Ook zal zij actief werken aan nieuwe relaties in de evenementenbranche en de markt van tijdelijke huisvesting.

Onderdeel van een gedreven en enthousiast team

Marlou werkt bij Intersettle samen met ruim dertig collega’s in Nederland en Duitsland. Het team is enthousiast, gedreven en bestaat uit mensen die ontzettend veel ervaring en kennis meenemen naar elk project. Een team dat staat als een paviljoen.

Intersettle is ervan overtuigd dat echt goede tijdelijke accommodaties een blijvende indruk maken. Het gedreven en ervaren team zet zich hier elke dag voor in vanuit Nederland en Duitsland. Flexibiliteit en kwaliteit staan altijd voorop. Niet voor niets is Intersettle al meer dan dertig jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties voor evenementenbureaus, cateraars, intermediairs, organisaties en het bedrijfsleven.

Leveren én meebouwen

Het is de combinatie van topkwaliteit materiaal, de kennis van de werelden van alle opdrachtgevers én de deskundigheid en service van de medewerkers die ervoor zorgt dat Intersettle niet alleen de accommodaties leveren, maar daadwerkelijk meebouwen aan een blijvende herinnering.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!