Back Back Nieuws

Mark Events organiseert Spieren voor Spierenweek

21 augustus 2007
In samenwerking met hoofdsponsor Intersport organiseert Mark Events van 19 tot en met 29 september 2007 de allereerste Spieren voor Spierenweek. Initiatiefnemer van deze week is oud-proftennisser Tom Kempers, tegenwoordig werkzaam voor de Stichting Spieren voor Spieren.

In deze campagneweek worden er in en rond de Intersport winkels tal van activiteiten georganiseerd door de Intersport ondernemers in samenwerking met Mark Events om aandacht te vragen voor dit doel en om fondsen te werven.


Louis van Gaal, ambassadeur van de Stichting Spieren voor Spieren neemt op 7 september as plaats aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in het programma de Wereld Draait Door om over de campagne te praten en zelf verricht hij het startschot op woensdagmiddag 19 september in Alkmaar. Tijdens de campagne tiendaagse trekt een etappekoers door Nederland om aandacht te vragen voor Spieren voor Spieren, organiseren tal van Intersport vestigingen lokale sportactiviteiten en wordt de campagne ondersteund door extra initiatieven.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!