Back Back Nieuws

Mariënhof stelt haar deuren open voor bijzondere kunst

27 november 2014
Vergader- en evenementlocatie de Mariënhof in Amersfoort heeft haar deuren opengezet voor een select groepje kunstenaars. Diverse kunstwerken, van beeldhouwwerken tot aan schilderijen zijn vanaf nu te bewonderen in de zalen en gangen van de Mariënhof. Voor de kunstenaars een mooie locatie om hun kunst te exposeren en voor de Mariënhof een mooie verrijking voor haar locatie.

Kunstenaars
Norbertus Verduijn, Anthony Vauleon, Gert van Reenen, Mary Treu en Bertus Herman de Bruin zijn de vijf kunstenaars die momenteel met hun werken verspreid in de Mariënhof hangen. Met haar vele ruimtes, gangen en kleine hoekjes is de Mariënhof altijd al een locatie die je blijft verrassen. Door de collectie is het bijna onmogelijk geworden om uitgekeken te raken op deze bijzondere locatie, er is altijd wat te zien en te ontdekken.

Bewegende collectie
De collectie zal regelmatig worden verwisseld, waardoor er telkens weer iets nieuws te bewonderen valt in de Mariënhof. Daarom past deze samenwerking zo goed bij de Mariënhof. Continue in beweging en het ‘delen’ van de Mariënhof is wat pandbewaarder Pieter Aalbers en zijn team zo belangrijk vinden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!