Marco Borsato en Raymond Rutting openen kleurrijke foto-expo in RotterdamMarco Borsato en Raymond Rutting openen kleurrijke foto-expo in Rotterdam
Back Back Nieuws

Marco Borsato en Raymond Rutting openen kleurrijke foto-expo in Rotterdam

22 januari 2018

De kleurrijke foto-expo ‘Gezichten van Aruba’ van Marco Borsato en Raymond Rutting wordt woensdag 24 januari om 14.00 uur feestelijk geopend door beide heren in de Centrale Bibliotheek in Rotterdam.

Kleurrijke foto-expo

De foto-expo, van 24 januari t/m 28 februari te zien in de hal van de Centrale Bibliotheek, toont het werk van Nederlands grootste zanger en zijn leermeester, fotograaf Raymond Rutting. Het is het directe resultaat van een exclusieve fotografiemasterclass van Zilveren Camera-winnaar Rutting aan Borsato. De expo wordt op woensdagmiddag 24 januari in aanwezigheid van beide heren geopend. Het bijbehorende duo-fotoboek ARUBA wordt deze middag verkocht en door Rutting en Borsato gesigneerd.

Interview van het bibliotheekcollege

Voorafgaand aan de opening, om 13.00 uur, interviewt Natasja Morales tijdens een speciale editie van het Bibliotheekcollege Borsato en Rutting over hun reis, liefde voor fotografie en Aruba.

Gratis bezoek aan bibliotheek college

Het Bibliotheekcollege met na afloop de feestelijke opening van de foto-expo is gratis te bezoeken. Bezoekers dienen zich wel vooraf aan te melden via de website van de bibliotheek.

Het Perfecte Plaatje

In het najaar van 2016 nam Marco Borsato deel aan het RTL-4 programma ‘Het Perfecte Plaatje’. Hierin kon de zanger zijn liefde voor fotografie aan het grote publiek laten zien. Topfotograaf Raymond Rutting (de Volkskrant, National Geographic Traveler) leerde Marco echter al ruim voor dit programma kennen en hielp de zanger zijn liefde voor fotografie vorm te geven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!