Marc Organiseert! voortaan bij Pegasus EventsMarc Organiseert! voortaan bij Pegasus Events
Back Back Nieuws

Marc Organiseert! voortaan bij Pegasus Events

30 januari 2019

Stadsfanaat en organisatietalent Marc Organiseert! en Pegasus Events bundelen de krachten gaan samen onder Pegasus Events. Vanaf 1 februari 2019 gaat Marc aan de slag vanuit het Pegasus kantoor aan de Jufferkade 81 te Rotterdam.

'Marc komt ons team versterken op het gebied van accountmanagement, innovatie en event-organisatie', aldus Joris de Vos en Vincent Dellebeke. 'Dit is een logische stap voor ons en Marc, want deze Rotterdamkenner neemt een eigen netwerk mee en dus nieuwe kansen. Omgekeerd maakt Marc gebruik van onze backoffice en faciliteiten. Pegasus Events kan straks door deze samenwerking klanten beter en op meer vlakken blij maken'.

Marc zegt over de samenwerking: 'De relatie met mijn klanten zet ik gewoon voort, maar dan vanuit Pegasus Events. Door samen te werken zal de kwaliteit vooruitgaan en kan ik mijzelf focussen op waar ik echt goed in ben; relaties onderhouden en organiseren. Daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om in een team te werken.'

Over Marc Vollaard

Marc is geboren en getogen in Rotterdam en woont nog altijd in de stad. Hij is gepokt en gemazeld in de wereld van evenementenorganisatie en werkte onder andere voor Rotterdam Topsport en Gemeente Rotterdam. Marc mag zich gerust een groot organisatietalent noemen, al is Rotterdambassadeur ook een woord dat hij graag gebruikt. Inmiddels ligt zijn expertise en focus puur op het organiseren van authentieke tours door Rotterdam en dat doet hij met een bevlogen team van gidsen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!