Back Back Nieuws

Malta Tourism Authority kiest voor TMC

12 oktober 2012
Marketing- en PR specialist TMC is door Malta Tourism Authority aangesteld als allround representatiekantoor voor de Nederlandse markt. TMC is al ruim zes jaar het PR bureau voor de Maltese eilanden. Na een herstructurering van de Benelux markt heeft Malta Tourism Authority nu het takenpakket van TMC uitgebreid voor een periode van in ieder geval drie jaar.

Trade activiteiten
Naast PR verzorgt TMC vanaf heden ook de trade contacten voor Malta. Contact met de reisbranche is voor Malta vanzelfsprekend zeer belangrijk. TMC speelt een actieve rol in samenwerkingsverbanden en trainingen en kijkt er naar uit de Nederlandse touroperators, direct sellers en reisagenten (hernieuwd) kennis te laten maken met Malta.

Carlo Micallef, Group Head – Segments Marketing, Malta Tourism Authority:
‘Eerder dit jaar besloot MTA de Benelux markt in twee markten op te splitsen en een representatiekantoor aan te stellen voor Nederland enerzijds en voor België en Luxemburg anderzijds. De twee markten zijn in onze ogen dusdanig geëvolueerd dat we de verschillen tussen beide markten graag erkennen en tegelijkertijd het groeiende belang van deze markten inzien. De rol van het aangestelde representatiekantoor is om alle activiteiten van MTA, zowel gericht op trade als op consumenten, te coördineren. TMC is aangesteld als representatiekantoor voor de Nederlandse markt, na het winnen van een competitieve tender.

MTA bedankt Marianne Hoogeveen voor haar inzet en fantastische werk de afgelopen jaren en zet de samenwerking met Mw. Hoogeveen voort in België en Luxemburg. TMC is al enkele jaren het PR bureau voor MTA en we zijn er van overtuigd dat we het succes van afgelopen jaren voort kunnen zetten met het TMC team.’

Susan van Egmond, directeur/eigenaar TMC:
‘We zijn erg verheugd met de uitbreiding van onze taken voor Malta Tourism Authority, een klant waar we sinds 2005 al met veel enthousiasme en succes de PR voor verzorgen. Wij verwachten door deze fullservice aanpak MTA en haar relaties goed van dienst te kunnen zijn.’

Over Malta
De Maltezer archipel bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en Comino. De talen zijn Maltees en Engels. De eilanden liggen strategisch in het hart van de Mediterranee: 93 km ten zuiden van Sicilië en 288 km ten noorden van Afrika. Ruim zevenduizend jaar geschiedenis heeft geresulteerd in een fascinerende cultuur van eclectische tradities en gebruiken. Langs de romantische straatjes van Malta’s steden en dorpen staan talloze kathedralen en paleizen. Op het platteland tref je ‘s werelds oudste ruïnes. Tel daarbij op het zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en een bruisend nachtleven en het wordt duidelijk waarom Malta een van de mooiste bestemmingen van Europa is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!