Maessen Tenten pakt door en lanceert nieuwe websiteMaessen Tenten pakt door en lanceert nieuwe website
Back Back Nieuws

Maessen Tenten pakt door en lanceert nieuwe website

09 juni 2020

Maessen Tenten heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten, ze hebben slim gebruikgemaakt van de lock down door hun tijd te besteden aan een nieuwe website, compleet met goede overzichtsfoto’s, dronebeelden van verschillende evenementen en een actuele Covid-19 button om de gebruiksvriendelijkheid en de korte lijnen te bevorderen.

Beleving

Beleving is het sleutelwoord en uitgangspunt voor de nieuwe website’, aldus Roderick van den Hoek. ‘Door gebruik te maken van kwalitatieve goede overzichtsfoto’s en mooie gedetailleerde sfeerbeelden krijgen bezoekers een goed gevoel van dat wat wij als bedrijf willen uitstralen.’

WOW-effect

Een camerateam heeft het afgelopen jaar diverse events bezocht en beelden geschoten, onder andere door gebruik te maken van een drone. Het spectaculaire eindresultaat van deze gecombineerde beelden staat nu op de homepage van de nieuwe website. De filmbeelden samen met de muziek geven precies dat WOW-effect weer waar Maessen Tenten voor staat

Covid-19 button

Heel actueel is de Covid-19 button die bij het openen van de website direct te zien is. Hiermee gaat de bezoeker gelijk naar de diverse bedrijfsoplossingen voor bijvoorbeeld het overdekt kunnen sporten in de buitenlucht, triagetenten, extra kantineruimte en terrasoverkappingen voor de horeca.

Gebruiksvriendelijk

Om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen kan de klant op de website zelf de technische tekeningen en benodigde informatie voor b.v. de vergunningaanvraag downloaden. Hiermee geeft Maessen Tenten gehoor aan de vraag naar korte en strakke lijnen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!