Maessen Tenten levert maatwerk op locatieMaessen Tenten levert maatwerk op locatie
Back Back Locaties

Maessen Tenten levert maatwerk op locatie

12 september 2017

In de afgelopen 20 jaar is Maessen Tenten uitgegroeid tot een familiebedrijf met 30 vaste medewerkers en een capaciteit van 60.000 m2 tenten uit voorraad leverbaar. ‘Voor ieder evenement hebben we de juiste oplossing en leveren we maatwerk op locatie’, aldus Roderick van den Hoek, verantwoordelijk voor Marketing & Sales bij Maessen Tenten.

Een unieke sfeer op elk evenement

De kracht van Maessen Tenten is met name de service, de kwaliteit, de flexibele werkwijze, de prijs en het brede aanbod zoals de traditionele pagode tenten, aluhallen tot jumbo boogspant, transparante, canvas en de flextenten, waardoor er een unieke sfeer wordt gecreëerd op ieder evenement.

De nieuwste aanwinst is de ‘White Lodge’, die dankzij het lichtdoorlatende doek, de stoere houten palen, de open constructie en een nokhoogte van 6.5 meter een geheel nieuw concept op tentengebied neerzet. De ‘White Lodge’ is een ideale accommodatie voor bruiloften en andere evenementen waar de sfeer bepalend is.

Tenten gaan met de tijd mee

Maessen Tenten is altijd op zoek naar noviteiten en bespreekt de wensen van opdrachtgevers dan ook regelmatig goed door met hun toeleveranciers. Zo hebben ze ervoor kunnen zorgen dat de pagode tent, die al in veel kleuren beschikbaar was, nu ook wordt uitgevoerd in de nu populaire aardetinten, zoals de zandkleur.

Welke tent bij welk evenement 

Om de juiste tent bij uw evenement te bepalen, spelen de volgende factoren een rol; de capaciteit, de locatie, de periode in het jaar, de benodigde faciliteiten, de logistieke bereikbaarheid, de aankleding en het comfort. 

‘Bij Maessen Tenten streven we naar een persoonlijk contact waarin elk detail zal worden meegenomen, van een impressietekening en bijbehorende inrichting tot het gewenste eindresultaat.’ 

Maessen Tenten over de grens 

Maessen Tenten krijgt steeds meer bekendheid, zo ook over de grens. Zo hebben ze meerdere festivals mogen overkappen van Ibiza naar Italië tot aan Zweden toe. Ook bijzondere aanvragen, zoals het faciliteren van diverse locaties binnen Nederland en in Duitsland om onderdak te kunnen bieden aan de immigranten. Het mag dus duidelijk zijn dat het jonge, energieke team van Maessen Tenten niet stilzit en dat werpt zijn vruchten af.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!