Back Back Nieuws

&madelene doet Plus Award Verkiezing 2007

14 februari 2007
Secretary Plus presenteert op donderdag 8 maart in Spant! in Bussum voor de tweede keer de jaarlijks terugkerende Plus Award. Dit evenement wordt ook dit jaar georganiseerd door &madelene eventmarketing in Amsterdam.

Foto: Sandra Zijlstra

De Plus Award 2007 staat in het teken van “Werken met Passie”. Die avond maakt een vakjury aan de ruim 300 aanwezige secretaresses bekend, welke secretaresse van de 3 finalisten met de meeste passie haar vak heeft uitgeoefend en met de felbegeerde Plus Award en mooie prijzen, zoals een masterclass “Spreken in het openbaar”, naar huis gaat. Om finalist te worden moesten de secretaresses zich door 2 rondes met pittige cases heen slaan.

De Plus Award biedt een avondvullend programma waarin niet alleen de beste secretaresse van Secretary Plus wordt verkozen. Daarnaast worden de gasten vermaakt met mini power seminars. Harja Boer van Berg en Boer Training en Advies stelt daarin dat je zelf de kracht van je passie bepaalt en daarmee hoe inspirerend je voor je werkomgeving bent. Ex Dolly Dot en styliste Patty Zomer coacht de aanwezige secretaresses op het gebied van personal styling en brengt ze op de hoogte van alle do’s en don’ts van dit moment.

De presentatie van de avond is in handen van Esther Duller.

De jury wordt gevormd door Anne van der Weijden, bestuurder PR en communicatie van de Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen en Renske de Jong, de winnaar van vorig jaar. Daarnaast neemt Chiu Li Ho van rederij Dockwise Shipping in Breda erin plaats.

De verkiezing wordt omlijst door “Het Nationale Secretaresse Debat” met prikkelende stellingen over de inhoud van het secretaresse vak. Rond 22.30 uur volgt de ontknoping van de avond en wordt de winnaar bekendgemaakt waarna een spetterende afterparty met dj volgt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!