Back Back Nieuws

Maastricht & regio drie dagen in de spotlight

15 oktober 2015
Deze week (van 13 tot en met 15 oktober) brengen 10 Maastrichtse partners op het gebied van vergaderingen en events een bezoek aan 13 meeting planners in Nederland. Doel van de bezoeken is het geven van een update over de laatste ontwikkelingen ten aanzien van het organiseren van diverse soorten zakelijke bijeenkomsten in Maastricht & regio.

Succes
Zulke bedrijfsbezoeken worden vanuit Maastricht & regio al sinds jaar en dag georganiseerd en vanwege het succes is ook dit jaar besloten gedurende drie weken bezoeken te brengen aan meeting planners uit binnen- en buitenland (eerder dit jaar stonden België en Duitsland op de agenda).

Het geheim achter het succes van deze bezoeken schuilt volgens de organisatie in het feit dat ze voor alle aanwezigen zeer efficiënt en effectief zijn. Doordat één afvaardiging uit Maastricht & regio de meeting planners bezoekt, krijgen deze planners door middel van één afspraak een brede en complete update.

A star among cities
'Ze krijgen een duidelijk beeld van de diverse congres-, vergader-, en incentivemogelijkheden in Maastricht & regio en men ziet daardoor beter hoe deze regio kan bijdragen aan succesvolle bijeenkomsten', vertelt het Maastricht Convention Bureau. 'Men krijgt veel informatie in relatief korte tijd. De gehele Maastricht delegatie gaat uniform en representatief gekleed in een zwarte blouse met de tekst Maastricht: a star among cities. Die tekst liegt er niet om. Het is dan ook het ultieme doel om deze boodschap krachtig en vol overtuiging na de bezoeken door te laten klinken'. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!