Back Back Nieuws

Maastricht en regio zetten zich op de kaart bij Zuiderburen

28 april 2015
12 Maastrichtse partners op het gebied van vergaderingen en events brengen deze week (28 tot en met 30 april) een bezoek aan 14 meeting planners door heel België. Doel van de bezoeken is het geven van een update over de laatste ontwikkelingen ten aanzien van het organiseren van diverse soorten zakelijke bijeenkomsten in Maastricht & regio.

Zulke bedrijfsbezoeken worden vanuit Maastricht & regio al sinds jaar en dag georganiseerd en vanwege het succes is ook dit jaar besloten gedurende drie weken bezoeken te brengen aan meeting planners uit binnen- en buitenland (later dit jaar staan Duitsland en Nederland nog op de agenda).

Compleet beeld van mogelijkheden
'Het geheim achter het succes van deze bezoeken schuilt in het feit dat ze voor alle aanwezigen zeer efficiënt en effectief zijn. Doordat één afvaardiging uit Maastricht & regio de meeting planners bezoekt, krijgen deze planners door middel van één afspraak een brede en complete update,' vertelt de organisatie.

'Ze krijgen een duidelijk beeld van de diverse congres-, vergader-, en incentivemogelijkheden in Maastricht & regio en men ziet daardoor beter hoe deze regio kan bijdragen aan succesvolle bijeenkomsten. Men krijgt veel informatie in relatief korte tijd. De gehele Maastricht delegatie gaat uniform en representatief gekleed in een zwarte blouse met de tekst Maastricht: a star among cities. Die tekst liegt er niet om. Het is dan ook  het ultieme doel om deze boodschap krachtig en vol overtuiging na de bezoeken door te laten klinken.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!