Back Back Nieuws

Maak kans op VIP kaarten Concert by the Sea

03 juli 2008
Anton van Baalen Plant | Bloem | Decor stelt voor de lezers van de High Profile's EventFlash twee VIP kaarten ter beschikking voor het evenement Concert by the Sea. Door een email te sturen naar concert@antonvanbaalen.nl kunnen alle lezers in aanmerking komen. De eerste twee personen die zich per mail aanmelden ontvangen twee VIP kaarten voor op het VIP terras van het Steigenberger Kurhaus Hotel.

Voor de zevende maal zal Anton van Baalen Plant | Bloem | Decor, als vaste arrangeur en decorateur van het Steigenberger Kurhaus Hotel de sfeer creëren tijdens Concert by the Sea! Dit concert vindt plaats op vrijdag 4 juli, direct op de Scheveningse boulevard, direct voor het Steigenberger Kurhaus Hotel.

“Het gehele VIP terras zal worden ingericht met de nieuwe RonDo meubellijn. Hiermee creëren wij een sfeer die goed aansluit op het programma van dit prachtige zomerconcert”; aldus Fleur Röben, Account Manager Den Haag.

Het programma bestaat uit een explosief optreden van The Exclusive Strings en Alessandro Safina, de Italiaanse tenor die de gasten zal meenemen in een uniek live concert, met op de achtergrond de eindeloze zee.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!