Maak je event compleet met een pop-up biosMaak je event compleet met een pop-up bios
Back Back Nieuws

Maak je event compleet met een pop-up bios

21 februari 2019

Naast de filmvoorstellingen die Pathé al op allerlei binnen- en buitenlocaties verzorgt, is het nu ook mogelijk om je eigen pop-up bioscoop op jouw evenement te plaatsen. 

De pop-up bioscoop van Pathé is een mini bioscoop die perfect geschikt is als onderdeel van een evenement, beurs of festival. Deze kleinste mobiele bioscoop van Nederland wordt compleet geplaatst op locatie met 24 comfortabele bioscoopstoelen, een groot LED scherm van 4.00 bij 2.50 meter en fantastisch geluid. Doordat de stoelen op een tribune geplaatst zijn, heeft elke toeschouwer perfect zicht op het scherm. Naar keuze kan de pop-up bioscoop gebruikt worden voor presentaties of filmvertoningen.

'Mooie aanvulling'

Roel Dekker, Manager Pathé Business: 'Naast de filmvoorstellingen die Pathé al op allerlei binnen- en buitenlocaties verzorgt, is de pop-up bioscoop een mooie aanvulling. Na de succesvolle introductie op station Utrecht Centraal afgelopen december hebben we deze doorontwikkeld om ook op andere evenementen in te zetten. We verwachten hiermee nog meer van betekenis te zijn voor evenementorganisatoren aanvullend op de vele congressen en evenementen die in onze eigen theaters plaatsvinden.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!