Back Back Nieuws

M-Visible lanceert interactieve ´viral Game´ Palazzo

10 september 2007
Marketingbureau M-Visible kondigt met trots de eerste Viral Palazzo game aan die vanaf nu online staat . Met deze viral campaign hoopt M-Visible zo’n 50.0000 mensen kennis te laten maken met Palazzo, een ultieme combinatie van theater en sfeervol dineren op sterrenniveau dat vanaf 24 oktober 2007 t/m 24 februari 2008 terug is in Amsterdam.

M-Visible, het marketing en promotiebureau voor Entertainment, Cultuur en Gastronomie wilde vooral een toegankelijke online game ontwikkelen die voor iedereen in korte tijd speelbaar is. Door het raden van de correcte tafelindeling maakt de speler kans op een Palazzo arrangement voor twee personen. Wekelijks verloot M-Visible vier Palazzo arrangementen ter waarde van €144,-

Tijno Verkerke van M-Visible:“De game is zeer toegankelijk en mensen maken een realistische kans op het winnen van Palazzo arrangementen. Na het één of twee keer spelen van de game houdt de speler een positief gevoel over terwijl een spelletje slechts 2 minuten duurt.”

Palazzo is inmiddels een begrip. Vorig jaar werd Palazzo massaal omarmd door zowel zakelijke- als particuliere bezoekers en genoten ruim 30.000 gasten in de spiegeltent ‘Salon Victoria’ van Palazzo.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!