Luscious LifeLuscious Life
Back Back Nieuws

Luscious Life

12 oktober 2018

Een gouden lampenkap op een knalroze voet? Jazeker. Een klassieke Engelse bank van velours, rijk gevuld met zachte kussens in verschillende kleuren? Je ziet het goed. Deze luxe sfeerlijn, die Wolterinck Event Decoration samen met Fraai Projecten heeft bedacht en vormgegeven, is allergisch voor de woorden 'kan niet' en 'mag niet'. En speciaal ontwikkeld voor mensen die voor de gelegenheid eens uit hun comfortzone durven te stappen.

Blending

Luscious Life laat zien wat er gebeurt als je niet kiest uit de diverse woonstijlen, maar ze juist laat samensmelten. Als je glad met mat samenbrengt, oud laat versterken door nieuw en het woord vloeken uit je vocabulaire schrapt. Zeg nou zelf, het spannende kleurgebruik, de verrassende composities van planten en meubels en de rijke gloed die hangt over het geheel, doen jouw gasten toch meteen op het puntje van hun stoel zitten? De rust in deze ruimte zit hem in het natuurlijke materiaalgebruik en de harmonieuze verbindingen tussen alle op zichzelf staande elementen.

Aandachtstrekkers

Waar kijkt jij het eerst naar? Zijn het de grote bladeren in opvallende tinten? De fijne bloemetjes in diepe knalkleuren? Of val je als een blok voor het vintage vloerkleed, de originele bijzettafels of de glanzende accessoires?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!