Back Back Nieuws

Lot66 neemt vestiging van Bleekemolens Raceplanet over

04 januari 2012
Drie jaar na de opening van haar eerste leisure centre in Breda, is nu de tweede vestiging onder de Lot66-naam een feit. Per 1 januari 2012 gaat de vestiging van Bleekemolens Raceplanet in Mijdrecht, ooit het allereerste kartcircuit van Nederland, verder onder de Lot66-vlag.

Concept uitbouwen
Lot66 is er trots op om haar concept te kunnen uitbouwen op een strategische locatie met zo’n mooie historie. Vanuit de solide basis die er nu is -het indoor kartcircuit en het kids speelparadijs- zal Lot66 haar nieuwe vestiging stapsgewijs in haar eigen stijl vorm gaan geven. Waar mogelijk zal daarbij de samenwerking met de andere vestigingen van Bleekemolens Raceplanet worden geïntensiveerd.

Over Lot66
Lot66 is een sterk groeiend leisure concept, dat een veelzijdig aanbod heeft op het gebied van in- en outdoor activiteiten en workshops. Doelstelling is om, onder de merknaam Lot66, in Nederland meerdere vestigingen te exploiteren die zich in aanbod specifiek richten op de betreffende omliggende regio. Het Lot66-concept wordt ontwikkeld door Lothian; een onderzoeksbedrijf met een sterk maatschappelijke gedachte.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!