Back Back Nieuws

Lola&Co viert 2,5 jarig jubileum

02 februari 2012
Deze maand viert ‘eigenzinnig’ communicatieadviesbureau Lola&co haar 2,5 jarig jubileum. Lola&co werd in 2009 opgericht door Miranda Geise (ex-RTL Nederland) en Liduine Thomas. Het bureau is gespecialiseerd in communicatie en PR-advies voor de branches lifestyle, living en kids.

 

Eigenwijze character
Lola, het eigenwijze character dat het gezicht vormt van het bureau, visualiseert het enthousiasme, de eigenzinnigheid en creativiteit van dit communicatie-initiatief. ‘&co’ staat voor de twee vrouwen achter Lola&co: Miranda Geise en Liduine Thomas. Na jarenlange communicatie-ervaring, zowel vanuit klant-, media- als bureauzijde, besloten zij in 2009 hun krachten te bundelen.

 

Over Lola&co

Communicatie- en PR-bureau Lola&co is gespecialiseerd in lifestyle, living en kids. Het bureau is werkt onder andere voor Sophie de Giraf, ‘Woonwinkel van het Jaar’ Spoor 38, Citymarketing Amersfoort, Bulbby en de Dutch Game Awards/Game in the City. Sinds 2010 is Lola&co gevestigd in de monumentale Rohm & Haas villa in het Oliemolenkwartier, het creatieve hart van Amersfoort.

 

Foto: Maarten Mooijman/Nomovies

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!