Back Back Nieuws

Logius speelt Ik Hou van Holland in De Broodfabriek

04 februari 2016
De Broodfabriek is een evenementenlocatie in de voormalige broodfabriek van Bakkerij Hus in Rijswijk. Een grote industriële bakkerij. Decennia lang werden hier vele duizenden broden, ontbijtkoeken en kadetjes gebakken. Inmiddels beschikt de locatie van ruim 17.500 m² over 5 multifunctionele zalen, flexibele break-out rooms en 2 beurshallen, individueel of geschakeld inzetbaar, van 100 tot 10.000 gasten.

Event Logius
In De Broodfabriek organiseerde Logius op 28 januari een spelshow voor haar personeelsleden gebaseerd op het populaire programma ‘Ik Hou van Holland’. In de Patria zaal werden 2 tribunes geplaatst en een decor gebouwd met twee desks voor de teamleden. Een groot decordoek en Hollandse decorstukken op het hoofdpodium bepaalde de Hollandse sfeer. Het programma en de spelonderdelen werden begeleidt door eigen personeel van Logius met assistentie van de technicus van De Broodfabriek. 
Na afloop werd er geborreld en gegeten in het Horeca Plaza, waar de lekkerste gerechten vanaf sfeervolle Hollandse winterkramen werden gepresenteerd door Boenk + Van der Linde.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!