Locaties met Meerwaarde(N) maakt schenken makkelijkerLocaties met Meerwaarde(N) maakt schenken makkelijker
Back Back Nieuws

Locaties met Meerwaarde(N) maakt schenken makkelijker

19 maart 2019

Vanaf nu is direct duidelijk hoe veel je mag doneren aan een goed doel, wanneer je een Locatie met Meerwaarde(n) boekt. Afhankelijk van het soort evenement is dat een bedrag van 15, 25, 50 of 100 euro.

Voorheen was de hoogte van het bedrag afhankelijk van het geld dat werd uitgegeven bij de locatie. 'Dat maakte de afhandeling erg traag', vertelt Mirjam Kuggeleijn van Locaties met Meerwaarde(n). 'We konden de klant pas informeren over het bedrag dat ze mochten doneren als de rekening was voldaan. Het is natuurlijk veel leuker om direct bij het boeken te weten welk bedrag er vrij komt. Dan kun je dit bijvoorbeeld in je eigen communicatie vermelden, of de bezoekers van je event laten kiezen waar de donatie naar toe gaat.'

Locaties met Meerwaarde(n) hanteert vanaf 11 maart vaste bedragen. Bij boeking hoort de klant al direct de hoogte van het te doneren bedrag. Direct na de bijeenkomst ontvangt deze een donatiecode. Hiermee kan het bedrag geschonken worden aan een van de kleinschalige goede doelen, de klant mag uitkiezen welk.

Over Locaties met Meerwaarde(n)

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal met vergader- en eventlocaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het zijn inspirerende en unieke locaties met meer waarden voor natuur, cultuur en mensen. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, uitblinken in duurzaamheid of omdat ze bijdragen aan cultuur of cultuurhistorie.
Locaties met Meerwaarde(n) is een sociale onderneming. Bij elke boeking worden goede doelen gesteund. Met elk event of bijeenkomst wordt de wereld zo een beetje mooier.

Op de foto: Mirjam & Esther van Locaties met Meerwaarde(n)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!