Locaties Arnhem slaan handen ineen tijdens FestivakLocaties Arnhem slaan handen ineen tijdens Festivak
Back Back Nieuws

Locaties Arnhem slaan handen ineen tijdens Festivak

08 oktober 2019

Individueel sterk, maar samen nog sterker. Tijdens de komende editie van Festivak in de Brabanthallen op woensdag 6 en donderdag 7 november delen Het Nederlands Openluchtmuseum, Safari Meeting Centre in Koninklijk Koninklijke Burgers’ Zoo, Hotel Papendal en Convention Bureau Gelderland een stand. Zo laten de vier Arnhemse bedrijven zien dat samenwerken ontzettend belangrijk is voor succes. 

Convention Bureau Gelderland

Convention Bureau Gelderland helpt meetingplanners en evenementenorganisatoren met het vinden van de juiste locatie in de regio's Arnhem Nijmegen, Veluwe, Apeldoorn en Ede Food Valley. Ze geven onafhankelijk, kosteloos en persoonlijk (locatie)advies bij de organisatie van jouw evenement in Gelderland.

Hotel Papendal

Hotel Papendal ligt in het hart van de Nederlandse Topsport. Geen betere plek voor mooie evenementen. Met 72ha evenemententerrein, 2 multifunctionele congres/beursruimten én de unieke connectie met sport maakt van elk evenement een onvergetelijke beleving.

Het Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem is het grootste museum buiten de Randstad. Binnen 44 hectare museumpark wordt de bezoeker meegenomen langs authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Dé basis voor het organiseren van een uniek evenement, waarmee je gegarandeerd geschiedenis schrijft!

Safari Meeting Centre

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers’ Zoo is een modern congrescentrum in Afrikaanse Stijl met een adembenemend uitzicht op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush. De royale ontvangstruimte, stijlvolle congreszaal, luxe vergaderlodges en het sfeervolle restaurant met prachtig terras, maken van elk evenement een unieke ervaring. 

De drie unieke locaties zijn individueel sterk in de organisatie van diverse (zakelijke) evenementen maar kunnen elkaar ook enorm versterken binnen de organisatie van een groot evenement waar beleving voorop staat. Tijdens Festivak laten deze locaties, in samenwerking met het Convention Bureau Gelderland, graag zien hoe veelzijdig deze groene stad is en hoe creatief zij een zakelijk evenement in samenwerking met de klant neer kunnen zetten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!