Lloyd's Register neemt restaurant overLloyd's Register neemt restaurant over
Back Back Nieuws

Lloyd's Register neemt restaurant over

11 mei 2018

Het is niet zomaar iets als je je 150 jarig jubileum viert. Een standaard diner met klanten voldeed voor Lloyd's Register niet om haar loyale klanten iets terug te geven. Afgelopen maand hebben zo'n 130 relaties van Lloyd's Register het bedrijf op een hele andere manier leren kennen. Met een mix van collega's van verschillende afdelingen, hebben zij tijdens twee diners in Amersfoort en Tilburg een restaurant overgenomen voor 1 dag en een 4 gangen haute cuisine diner voor haar gasten gekookt en geserveerd. Dat was hun manier om iets terug te doen en (een deel van) de relaties te bedanken voor hun loyaliteit.

Hoge waardering

Met dit concept heeft Lloyds niet alleen haar gasten maar ook zichzelf verrast en overtroffen. Niet alleen het hoge culinaire niveau van de gerechten werd zeer gewaardeerd maar bij de klantevaluaties bleek dat het speciaal afgestemde tafelgezelschap ook van grote waarde bleek. De avonden werden met een 9 gemiddeld gewaardeerd.

Deze events werden mogelijk gemaakt door Restaurant voor 1 dag, zij maken het mogelijk om samen met je team voor 1 dag een top restaurant over te nemen en te gaan koken en bedienen voor je beste klanten, relaties of personeel.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!