Livestream studiofaciliteiten bij Vinke Vision & AySayLivestream studiofaciliteiten bij Vinke Vision & AySay
Back Back Nieuws

Livestream studiofaciliteiten bij Vinke Vision & AySay

31 maart 2020

De wereld is veranderd. Het is momenteel niet meer mogelijk om samen te komen met een groep mensen. Zowel klanten als medewerkers werken vanuit huis. Maar voor velen is er wel de behoefte om naar deze doelgroep op een interactieve manier te communiceren. Vinke Vision, werkzaam in de evenementen- en mediaproducties, heeft in samenwerking met AySay een complete professionele en multifunctionele studio klaar staan in hun pand in Ermelo. De studio is ingericht op basis van de laatste veiligheidseisen gegeven door de overheid en het RIVM.

Livestreams, talkshows, webinars

Een streng Corona-protocol garandeert maximale veiligheid. Onze studio is representatief en geschikt om klanten in te ontvangen. De ruimte is onder andere geschikt voor livestreams, talkshows, webinars en presentatie opnamen.

Toegevoegde waarde

‘Iedere videoproductie is uniek. Dat begrijpen wij als full-service locatie maar al te goed. Indien gewenst kunnen wij concept, productie en redactie voor u uit handen nemen en denken graag met u mee over de toegevoegde waarde van de live-stream of opname.’ De studio is ingericht om direct en voordelig te kunnen live-streamen, inclusief vele interactieve social media opties. Dit alles met zo min mogelijk mensen om zoveel mogelijk resultaat te kunnen realiseren.

Huisstijl, autocue en streamen

Het is mogelijkheid om de studio in huisstijl te branden; Vinke Vison kan visuals en content in jou (huis)stijl maken; presentaties en videomateriaal kunnen ingestart worden, er is een autocue aanwezig en een reclamevrij platform om te streamen met eigen inlog voor je klanten. Vinke Vision kan de live-stream opnemen en monteren, streamen is mogelijk via Facebook of Youtube, het On demand plaatsen van videomateriaal op de website behoort tot de mogelijkheden en indien gewenst kan Vinke Vision zorgen voor een professionele presentator of presentatrice.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!