LIVELIVELIVE op EventSummit: ‘Het afgelopen jaar heeft ook veel mooie nieuwe dingen opgeleverd’LIVELIVELIVE op EventSummit: ‘Het afgelopen jaar heeft ook veel mooie nieuwe dingen opgeleverd’
Back Back Nieuws

LIVELIVELIVE op EventSummit: ‘Het afgelopen jaar heeft ook veel mooie nieuwe dingen opgeleverd’

11 juni 2021

LIVELIVELIVE, dé podcast van de evenementenbranche op EventSummit? Dat leverde mooie gesprekken op! In het laatste deel van deze specials reeks vanaf de beursvloer, gaat host Bardo Roodnat in gesprek met Jeroen Dona, Divisiedirecteur Beurzen en Evenementen bij Libéma.

Het is niet zijn eerste Fieldlab Testevenement, een week eerder ontving Main Stage, de entertainmentlocatie in de Brabanthallen 3500 concertgangers tijdens concert van Racoon. Het wennen aan het rondlopen op een beursvloer valt dus wel mee. ‘Het grappig is, je vraagt altijd wat dat gaat doen? Mijn ervaring nu twee keer is dat dat totaal niet zo is, je valt meteen weer terug in je normale gedrag.

Op het moment dat je positief in het leven gaat staan en je je gaat focussen op wat er wel kan, dan ontstaan er hele mooie dingen. Het is dus zeker niet zo dat we een jaar stil hebben gestaan. We hebben eigenlijk iedere dag wel activiteiten gehad in een van onze locaties, altijd verantwoord en veilig, en dat heeft veel mooie nieuwe dingen gegeven en nieuwe business!’

Wat die nieuwe business voor Libéma is vertelt Jeroen Dona uitgebreid tijdens zijn verdere gesprek met Bardo Roodnat. De volledige podcast luister je hier, net als de voorgaande delen!

  • LIVELIVELIVE op EventSummit: ‘Het afgelopen jaar heeft ook veel mooie nieuwe dingen opgeleverd’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!