Live stemmen met NetwerkAppLive stemmen met NetwerkApp
Back Back Nieuws

Live stemmen met NetwerkApp

23 februari 2017

Netwerkapp heeft een live voting module toegevoegd aan haar functionaliteiten. De optionele module is ontwikkeld in samenwerking met Spilter. Dankzij deze co-creatie is er nu een heel voordelige, voor de eventmanager zeer toegankelijke stemmodule, die bezoekers direct vanuit de app kunnen gebruiken.

Spilter

Spilter ontwikkelt cloudbased software voor sessies en bijeenkomsten en is marktleider in Nederland op het gebied van meetingsoftware. Volgens Netwerkapp is de samenwerking met Spilter een logische stap. Onze diensten zijn complementair aan elkaar. Wij ondersteunen beiden het proces van kennisdeling. Netwerkapp stelt gebruikers in staat elkaar te vinden op kennis en stimuleert kennisdeling binnen een groep. Spilter op haar beurt begeleidt fysiek het proces van kennisdeling met haar scala aan software toepassingen.

Beide partijen zetten hoog in op innovatie en investeren doorlopend in verdere doorontwikkeling van hun producten en diensten.

Inzet stemsysteem

De inzet van een stemsysteem kan een kostbare aangelegenheid zijn. De gezamenlijke ontwikkeling van deze functionaliteit maakt dat deze zeer scherp kan worden aangeboden en ook nog eens op een manier waarbij de organisator zelf het systeem kan inrichten met stellingen en vragen.Voor veel project- en event managers zal de vraag zijn wie er dan het stemsysteem bedient ter plekke. Ook daarin is voorzien. Voor de vaak toch al in de zaal aanwezige AV technicus zijn eenvoudige instructies te downloaden. 

Is hulp op locatie toch gewenst? Spilter biedt ook ondersteuning ter plekke én een interessant vervolgtraject. Na het event is het mogelijk met Spilter en Netwerkapp de resultaten vasthouden en verdiepen. 

De live stemmodule is eenvoudig toe te voegen aan de Netwerkapp in het dashboard dat de organisator gebruikt. Bij vragen is de support afdeling van Netwerkapp zoals altijd slechts één muisklik verwijdert.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!