Live Legends sluit zich aan bij 360 Experience GroupLive Legends sluit zich aan bij 360 Experience Group
Back Back Nieuws

Live Legends sluit zich aan bij 360 Experience Group

02 mei 2022

Live Experience Design Studio Live Legends sluit zich aan bij de 360 Experience Group, een wereldwijde groep van bedrijven binnen de live entertainment sector.

Over Live Legends

Live Legends is gespecialiseerd in het creëren van live ervaringen over de hele wereld. Ze brengen verhalen op magische wijze tot leven door meeslepende ervaringsontwerpen te combineren met vooruitstrevende technologie. Een uitzonderlijk moment dat het publiek betrekt bij hun merken en een blijvende indruk achterlaat.

Daan Oomen, Creative Director Live Legends: ‘Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe strategische stap die een aanvulling is op onze benadering. Het verleden heeft aangetoond dat er een grote synergie is tussen Live Legends en de 360 merken, met in het bijzonder Unlimited Productions waar we nu al meer dan 10 jaar mee samenwerken. We zullen blijven werken aan het realiseren van onze internationale ambities door te doen waar we het meest van houden en dat is het vertellen van verhalen op een wereldwijd podium.’

Over de 360 Experience Group

De merken binnen de 360 Experience Group creëren al decennia lang memorabele event en entertainmentervaringen. Ze hebben de juiste end-to-end oplossingen, van ontwerp tot productie tot technologie en voor live, digitale of hybride evenementen. Ongeacht de grootte, ongeacht de locatie. Samen met hun internationale netwerk profiteren klanten van de expertise van een partner die de lokale nuances begrijpt, maar de middelen heeft van een wereldleider.

De merken binnen de 360 Experience Group bestaan uit: Unlimited Productions, Unlimited Solutions, Unbranded, Soulmates Creative LED en Loovision. Met de toevoeging van Live Legends wordt de propositie van de 360 Experience Group versterkt.

Gaston van de Poel, voorzitter 360 Experience Group: ‘Met de toetreding van Live Legends tot de 360 Experience Group kunnen we onze klanten nu nog verder van dienst zijn op het gebied van creatief ontwerp en content creatie. Waardoor we uiteindelijk dichter bij onze klanten komen te staan. Live Legends ligt op één lijn met de waarden van onze groep en er zijn veel synergiën tussen Live Legends en de andere bedrijven in onze groep, aangezien de meeste van hen al meerdere jaren samenwerken aan projecten. Er is geen betere combinatie mogelijk en ik ben verheugd om hen aan boord te hebben’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!