Back Back Nieuws

The Live House lanceert nieuwe website

13 januari 2010
Livehouse.nl is vernieuwd. Vormgeving en inhoud sluiten nu beter aan bij de wens van het Leidse bureau voor livecommunicatie, om een helder beeld te geven van interessante evenementenvormen, inspiratiebronnen en ontwikkelingen in het vakgebied. 'Onze ambitie is om onze visie, kennis en ervaringen te delen met eventmanagers en zo een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling ', aldus eigenaar/directeur strategie Nicoline van Straten.

De nieuwe website is vorige week ‘live’ gegaan.

 

De nieuwe website biedt een heldere navigatiestructuur, eigentijdse vormgeving en foto’s en kernachtige informatie over The Live House en haar visie op ‘live’ communicatie. Geïllustreerd met een groot aantal cases. Onder het motto ‘kennis delen is kennis vermenigvuldigen’ worden bezoekers uitgenodigd om kennis te nemen van de inspiratiebronnen van The Live House en kunnen zij hun mening delen over ‘live’ communicatie.

 

Krachtig medium

The Live House werd in 1989 opgericht vanuit de overtuiging dat 'live' communicatie een krachtig medium is om een dialoog tot stand te brengen tussen mensen in en om organisaties: management, medewerkers, stakeholders en klanten. Live communicatie is geen doel op zich maar moet een strategische bijdrage leveren aan de doelstellingen van een bedrijf. The Live House werkt voor klanten als Shell, Eneco, NMa, Wereld Natuur Fonds VOPAK en Microsoft, en investeert met trainingen als ‘Opening van zaken’ ook in de verdere ontwikkeling van het vakgebied. Op dit moment werken bij The Live House 10 medewerkers.

 

The Live House werkt nauw samen met LiveLAB, dat specialist is in de creatieve vertaling van een inhoudelijke boodschap in aansprekende visuele vormen, zoals multimedia of 3D hologramprojectie.

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!