Back Back Nieuws

LIVE Broadcast Podium DutchView, Info.nl en Adobe tijdens Eday

13 september 2007
DutchView, Info.nl en Adobe presenteren tijdens Eday, het jaarlijks event van EMERCE  vandaag een LIVE Broadcast Podium. Op dit podium zullen bekende en onbekende Nederlanders uit het bedrijfsleven live geïnterviewd worden door moderator Bram Alkema. Hij zal de gasten kritische vragen stellen met betrekking tot hun visie op Nieuwe Media, web 2.0, innovatie van nieuwe technologieën etc. Het Broadcast Podium is onderdeel van een grote playground die door de drie bedrijven in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam wordt gedeeld.


DutchView, Info.nl en Adobe, die tijdens Eday een grote playground hebben, zijn buitengewoon complementair waar het LIVE FlashStreamingVideo betreft. Zo brengt DutchView de boodschap professioneel in beeld en verzorgt de datadistributie naar de kijker, realiseert Info.nl webtoepassingen en full-service internet agency en staat Adobe voor Flash Streaming Video. Ten behoeve van de data-distributie hiervan sloten Adobe en DutchView onlangs een exclusieve overeenkomst.



Eday wordt door DutchView LIVE gestreamed met behulp van de Interactive Module. Vanaf het ‘Webpodium’ is de show te bekijken. Tijdens de uitzending kunnen kijkers zelf LIVE vragen stellen aan de gast die op dat moment op het podium wordt geïnterviewd. Op deze manier kunnen kijkers zelf op eenvoudige wijze LIVE ervaren wat interactieve webcasting inhoudt en ook ideeën opdoen voor een eigen showcase.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!