Back Back Nieuws

Live actie ANWB Lichtbrigade: Straatverlichting aan? Fietsverlichting aan!

23 oktober 2014
In opdracht van ANWB bracht Aaaaha! the Actor Factory de Fietsverlichting campagne tot leven. Tussen 1 en 26 oktober 2014 trok de ANWB Lichtbrigade het land in: op scholen, in wijken, op stationspleinen, in ANWB winkels en in uitgaansgelegenheden.

Kick-off
De ANWB Lichtbrigade verraste scholieren tijdens de kick-off dag met een show. Al zingend, dansend en jonglerend met lichtgevende kegels informeerden de acteurs de scholieren hoe belangrijk fietsverlichting is. De openingsspeech en aftrap werden verzorgd door Frits van Bruggen (hoofddirecteur ANWB) en Minister Schultz van Haegen (minister van Infrastructuur en Milieu).

VIP
Op de andere dagen trok het team het land in naar NS stations en ANWB winkels. Samen met de ANWB vrijwilligers legden acteurs de voorbijgangers in de watten met een speciale VIP behandeling: Terwijl de fiets werd gecheckt voor controle, werd ook de bestuurder zelf in het zonnetje gezet. Met een gratis set ANWB fietslampjes voor extra verlichting op de fiets ging de bestuurder weer op pad, want: Straatverlichting aan? Fietsverlichting aan!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!